Corona-virus

Vær opmærksom på, at mange services og tilbud i Københavns Kommune er ændrede eller lukkede pga. corona-virus. Se her, hvordan de forskellige områder fungerer i de næste uger, og hvordan du som borger eller virksomhed stadig kan komme i kontakt med os.

 

Læs mere på kk.dk/corona

 

PECS

En kursusdag for forældre og fagfolk.

På grund af Coronarestriktionerne er forårets kursus ikke afholdt - hold øje med denne side, hvor næste kursus vil blive slået op.

PECS (Picture Exchange Communication System) er udviklet af psykolog Andrew Bondy og talepædagog Lori Frost, Delaware, USA. Den oprindelige målgruppe for PECS var småbørn med autisme uden (eller med begrænset) talesprog. PECS har dog vist sig at være anvendeligt over for en bredere gruppe.

Indhold:

På kurset vil der blive givet en generel introduktion til hvad PECS står for og en specifik gennemgang af især de første fire faser i kommunikationssystemet. Præsentationen vil overvejende bestå i en praktisk demonstration af systemet, og deltagerne vil få mulighed for selv at afprøve PECS.

Målgruppe:

Kurset er gratis, og retter sig mod fagfolk og forældre til børn med autisme eller lignende kommunikationsvanskeligheder, bosiddende i Københavns Kommune.

Tidspunkt:

Dato for næste kursus er ikke fastlagt endnu.

Sted:

Børnecenter København
Kristianiagade 9 (indgang gennem gården).
2100 København Ø.

Deltagerantal:

Ca. 25 personer.

Tilmelding:

Snarest muligt da tilmelding foregår efter ”først til mølle” princippet.

Mail sendes til Lise Pind

Forplejning:

Der vil blive serveret kaffe/the og frugt. I bedes medbringe egen frokost.

Kursusundervisere:

Talepædagogerne Lise Pind og Naja Mejlgaard, Børnecenter København.